El Mercat de Carcaixent col.labora de forma humanitària amb desplaçats d’Ucraïna

0
313

La campanya, organitzada per Confemercats i Juntos por la Vida, ajudarà a més de 2.000 persones acollides per famílies valencianes

 

A través de l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal de Carcaixent s’ha fet una recollida de menjar i productes d’higiene per tal d’ajudar a les més de dos mil persones desplaçades pel conflicte d’Ucraïna que han sigut acollides per famílies de la Comunitat Valenciana.

Aquesta iniciativa, que s’ha centrat en fomentar la solidaritat dels clients dels mercats municipals, forma part d’una campanya promoguda per la fundació Juntos Por la Vida i Confemercats, entitat en la qual s’agrupen diversos Mercats Municipals de la Comunitat Valenciana, i entre els quals es troba el Mercat Municipal de Carcaixent.

Una vegada finalitzada la campanya de recollida, que es va iniciar el passat 22 de juny i va acabar el 12 de juliol, els voluntaris de l’organització han transportat tots els productes al Centre d’Ajuda Humanitària per als Refugiats Ucraïnesos de la Comunitat Valenciana, situat a Llíria, des d’on es farà la distribució.

La Regidora de Promoció Econòmica, Sara Diert, destaca que els mercats “fomenten l’economia local però també compleixen un important paper social, col·laborant habitualment en diferents accions que beneficien tant a la població com al territori”. Per això, agraeix a l’Associació de Comerciants “l’adhesió a aquesta campanya i la solidaritat que han mostrat els veïns i veïnes de Carcaixent”.