Acorden ajornar a setembre la recuperació de la platja d’El Perelló

0
363

L’aportació d’arena a la platja del Perelló es farà al setembre

 

L’aportació d’arena a la platja del Perelló haurà d’esperar al 12 de setembre, com s’ha acordat en la reunió telefònica mantinguda aquest matí entre la Direcció General de Costas, l’alcalde pedani del Perellonet, Luis Zorrilla, i l’alcalde del Perelló, Juan Botella.

 

La decisió s’ha pres aquest matí en una reunió a tres bandes en la qual s’ha avaluat que les molèsties per als veïns serien majors que el benefici per a la platja en aquest moment.

 

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, ha assegurat que “l’arena és necessària, però no a qualsevol preu, no sacrificaré el descans ni l’estiueig dels veïns i turistes amb molèsties pel trànsit de camions en horari nocturn”.

 

Juan Botella ha recordat que es va demanar aquesta obra per urgència fa més de dos mesos i que “en bona lògica s’havia d’haver fet en la primera meitat de juny, per a començar la temporada en condicions”, i encara així ha recordat que “les aportacions d’arena no deixen de ser pegats, la qual cosa volem i així ho portem anys traslladant són solucions definitives amb esculleres i esculls que protegisquen la platja”.

 

Per a aprofundir en les solucions definitives, dijous que ve, 21 de juliol, l’Ajuntament del Perelló, al costat del del Mareny de Barraquetes i la Univertitat Politècnica de València han organitzat una jornada en el Centre Cultural del Perelló, dins del ‘Projecte Esculls’, on s’aprofundirà en aquestes solucions.