El trinquet d’Alzira acollirà les semifinals del Trofeu Mancomunitat Ribera Alta

0
67

Les semifinals del Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta de Raspall d’elit Femení se  celebraran al Trinquet Municipal d’Alzira. Les partides tindran com a protagonistes a les millors jugadores de la competició de la modalitat de Raspall d’elit de tot el territori valencià.

 

Serà el proper dilluns, 18 de juliol, a partir de les 18:30h. La primera semifinal de la segona categoria enfrontarà a les jugadores Aina i Claudia contra Paula i Júlia. Per altra banda, la primera semifinal de la primera categoria es disputarà entre l’equip format per Irene, Myriam i Mireia enfront d’Ana, Fanni i Àngela.

 

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha recordat  “La importància de fomentar l’esport per exel·lència dels valencians al mateix temps que es dona visibilitat a l’esport femení. És una oportunitat única per poder gaudir d’estes partides de raspall on participaran les millors pilotaris de tota la Comunitat. Alzira, una vegada més, és referent de la pilota i el nostre trinquet un escenari immillorable per acollir esta competició”.