Alzira, Alberic, Pobla Llarga (43º), Castelló i Sumacàrcer superen els 40º

0
1142

L’onada de calor entra de ple a l’interior de la Ribera on algunes estacions meteorológiques han superat hui dimecres els 40º. La màxima s’ha registrat a La Pobla Llarga amb 43º, seguida de Sumacàrcer (42,7º), Senyera (42,3º), Alberic i Castelló amb 41,2º, Alzira i la Casella (40,5º) i la Murta (40,2º).

La Barraca d’Aigües Vives ha arribat als 39,6º, l’Alcúdia ha superat els 38º, Carlet i Gudassaur els 37º, men tre a Alñgemesí el mercuri aconseguia arribar als 36,4º, Sueca els 33,8º, Cullera els 33º, mentre la platja de Les Palmeres s’ha quedat en 30,3º.

Demà dijous tornarà a ser un dia dominat pel sol i on de nou s’intensificarà de valent la calor. Les màximes baixaran una mica en punts del litoral i prelitoral de la meitat nord. A la resta del territori es mantindran sense canvis, amb valors entre els 35 i 40 °C, puntualment per damunt. No assolirem rècords de temperatures màximes, però sí que registrarem valors molt superiors als normals per a aquestes dates, que normalment ja són elevats. Les temperatures nocturnes també pujaran els pròxims dies, amb valors superiors als 20 °C de manera general (nits tropicals) i fins i tot dels 25 °C (nits tòrrides).

De cara a divendres i el que resta de setmana continuarem amb un ambient dominat pel sol i la calor. Les temperatures baixaran uns dies i pujaran altres, tot i que de manera molt discreta. No s’esperen variacions destacables; per tant, continuarem registrant temperatures anormalment càlides. A més, aquesta calor afavorirà l’acceleració de les brises en punts del litoral sud del golf de València, tot i que no seran tan destacables com en altres ocasions, i quedaran com a la resta del territori.

À Punt / Riberaexpress