Els abonaments de Rodalies i mitjana distància de Renfe seran gratis entre setembre i desembre

0
1093

Pedro Sánchez anuncia que prop d’un milió d’estudiants majors de 16 anys rebran el pròxim curs, de setembre a desembre, una beca extra de 100 euros mensuals

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest dimarts que el Govern bonificarà el 100% dels abonaments de diversos viatges per a Rodalies i trens de mitjana distància operats per Renfe, per la qual cosa passaran a ser gratuïts des de l’1 de setembre d’enguany fins al 31 de desembre.

«Em deixaré la pell per a defensar a la classe mitjana treballadora del país», ha afirmat el president durant el seu discurs d’obertura en el Debat sobre l’Estat de la Nació en el Congrés dels Diputats.

Durant la seua intervenció, el cap de l’Executiu espanyol ha anunciat també que es desbloquejarà «de manera immediata» l»Operació Campament’ per a la construcció de fins a 12.000 habitatges a Madrid, de les quals el 60% seran públiques.

«Soc plenament conscient de les dificultats quotidianes de la majoria de la gent. Sé que el salari cada vegada dona per a menys, que costa arribar a fi de mes, que la cistella de la compra cada vegada és més cara. Em faig càrrec», ha assumit el president durant la seua primera intervenció en el debat.

D’altra banda, Sánchez ha anunciat que prop d’un milió d’estudiants majors de 16 anys rebran el pròxim curs, de setembre a desembre, una beca extra de 100 euros mensuals.