Encarna Fernández d’Alzira recorre les 100 Milles Basques en 47 hores

0
722

La corredora de trail d’Alzira, Encarna Fernández, s’ha passat tot el cap de setmana correguent per les muntanyes d’Euskadi al invertir 47 hores en recòrrer la dècima edició de la prova les 100 Milles Basques (uns 168 km) entre les 18h del divendres i les 17 h d’ahir diumenge. Una duríssima prova amb eixida i meta al municipi de Beasain amb un desnivell positiu d’11.000 metres.

Fernández va recòrrer els últims metres fins arribar a l’estora roja de la meta ballant al sò de la música que li dedicà l’organització i en mig d’un fort aplaudiment per part del nombrós públic concentrat al centre de la localitat basca.

«M’he sentit molt volguda després de tant de patir i disfrutar en la carrera» ha manifestat la brava corredora alzirenya a Riberaexpress.