Destrocen els urinaris del Recinte Firal d’Alzira

0
484

Cap de setmana d’actes vandàlics a Alzira

  • 4 urinaris desfets al Recinte Firal
  • Les noves papereres del Malecó acaben trencades

 

L’Ajuntament d’Alzira mostra la seua indignació davant l’onada d’actes vandàlics que hem patit este cap de setmana. El recinte firal patia un dels principals atacs amb la destrossa total dels banys, on s’han arrancat els quatre urinaris dels serveis, per la qual cosa no estaran disponibles per al seu ús.

 

A més també s’ha vist afectat el mobiliari urbà del passeig fluvial i del Malecó on 3 de les noves papereres instal·lades fa només unes setmanes, han aparegut trencades de manera intencionada. Així mateix la zona pròxima al passeig i el mateix riu Xúquer han estat objecte de deixalles com carros de la compra o portes llançades a l’aigua i de restes de botelles, gots i diferents envasos.

Crida al respecte i a la convivència

En este sentit, l’alcalde de la ciutat ha manifestat que “es tracta de serveis que paguem entre tots, i no podem deixar que ocòrreguen este tipus d’incidències que demostren molt poc de respecte amb el mobiliari públic. Hem de fer una crida al respecte i la convivència entre tots els alzirenys i alzirenyes i per això demanem la col·laboració de la ciutadania per a denunciar les persones responsables d’este tipus d’actes incívics”

 

L’esforç per recuperar la vitalitat de festes i celebracions i per poder oferir un entorn natural a la nostra ciutat on poder gaudir del nostre temps lliure, malauradament s’ha vist perjudicat per esta acció incívica d’uns pocs, que afecta els bens de tots els alzirenys i alzirenyes.

Pel que fa a la restitució d’estos bens, des dels diversos departaments municipals s’està treballant per a poder restablir la normalitat tan prompte com siga possible. Inicialment s’ha començat per retirar les deixalles i netejar i fer la valoració econòmica de la reparació.