Brillant actuació del Gimnàstica Rítmica d’Alzira a Lisboa

0
642
El Club de Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d’Alzira ha rebut el reconeixement dels participants de l’Urban Sports 4All a Lisboa
Les xiques de Rítmica de la delegació alzirenya han gaudit d’esta
trobada esportiva a l’àmbit internacional, on la seua actuació ha estat
ovacionada pels assistents a este encontre, així com les famílies de les
esportistes que també s’han traslladat fins a la capital portuguesa.
El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat “La brillant actuació que han fet les nostres xiques de gimnàstica rítmica fa que ens sentim orgullosos dels esportistes que tenim a la nostra ciutat. Ha estat tot un plaer poder acompanyar a esta gran delegació en esta fita tan important a les seues trajectòries esportives, de segur que està
experiència la recordaran tota la seua vida”.
A més l’edil també ha manifestat que “Amb la participació en esta trobada, l’esport internacional ja sap situar Alzira al mapa, havent deixat una molt bona sensació a Lisboa. Els alzirenys i alzirenyes estem molt contents del nostre club de rítmica”.