Juan Vidal de Carcaixent i Lydia Jiménez de Madrid guanyen la 34ª Volta a Peu d’Alzira

0
1533
Les tres primeres classificades amb Lydia Jiménez en la part més alta del caixó
Els tres primers corredors de la prova masculina
El corredor carcaixentí Juan Vidal entrant en la meta

Juan Vidal corredor de l’Olaso Team de Carcaixent ha sigut el guanyador absolut de la 34ª Volta a Peu d’Alzira en un temps de 26′ 49″. Mentre en fèmines la guanyadora ha estat Lydia Jiménez del club AD Sprint de Madrid.

Al voltant de 400 corredors han participat en esta tradicional prova de 8 km de distància. L’alcalde, Diego Gómez, la regidora de Seguretat Ciutadana i Urbanisme, Sara Garés i el regidor de Cultura, Alfred Aranda han lliurat els premis als guanyadors de les distintes categories de la Volta com sempre molt ben organitzada pel Club Atletisme La Rabosa.