Ajornat el 31é Triatló d’Antella per discrepàncies amb la DGT

0
146
El Centre Esportiu i Cultural Antella (CEC Antella) com a organitzador del Triatló Antella. La Clàssica, comunica que hem decidit ajornar el 31é Triatló Antella. La Clàssica per causes alienes a l’organització.
El dimecres, 06/07/2022, la Direcció General de Trànsit (DGT) ens va comunicar que no aprovava el circuit de ciclisme perquè al juliol i l’agost no es pot organitzar una prova que passe per una carretera comarcal en cap de setmana, cosa inexplicable i inacceptable per a nosaltres, ja que és el mateix circuit que ve realitzant-se durant més de 20 anys. A més, sabien des d’octubre la data del triatló i des de març estava demanada l’autorització amb el circuit de ciclisme inclòs.
Durant el dia d’ahir, vam intentar per tot els mitjans que ens autoritzaren el circuit però, sembla que la decisió ja estava presa i, per tant, les opcions que ens donen són canviar la data o una alternativa “segura” al circuit de ciclisme. Hem estudiat l’alternativa “segura” que ens ofereix la DGT i no ens sembla gens segura, ja que pujar i baixar per la mateixa carretera del pantà amb trams sense la línia de delimitació del carril, sense cuneta, amb dos baixades perilloses i 550 persones entenem que és inacceptable. A més, el circuit de ciclisme amb el port de Sumacàrcer és un dels trets característics del nostre triatló.
Per tant, ens veiem obligats a velar per la seguretat dels esportistes i la millor opció és posar una nova data, possiblement el 10 de setembre de 2022, a falta de confirmació per les autoritats pertinents. Donades les circumstàncies donarem opció a realitzar el 31é Triatló Antella. La Clàssica en aquesta nova data o retornarem el 75% del preu de la inscripció a tots aquells participants que ho demanen per correu electrònic abans de l’1 d’agost del 2022, ja que la majoria de despeses d’organització ja les tenim realitzades. A partir d’aquesta data obrirem inscripcions per a cobrir les possibles baixes.
Preguem enteneu aquesta decisió, ja que hem tractat per tots els mitjans revertir la situació però no ens han autoritzat i no depèn de nosaltres.
Com a organitzadors estem defraudats, és un cop molt dur i, després de 2 anys, estem amb moltes ganes de Triatló Antella. La Clàssica, així que vos animem a que continueu entrenant un poc més i esperem que la nova data vos vaja bé a totes i tots.