Rafa Ara: «He disfrutat molt fent feliç a l’afició de l’Alzira FS»

0
75

Pocs adivinavem que el tercer gol de l’equip que anotà en Antequera a 45″ del final de l’encontre i que podria suposar la pròrroga anava a ser el seu últim i a més la última pilota que tocava Rafa Ara amb la camiseta de l’Alzira FS. Ara s’acomiada tot just en la temporada que més ha anotat jugant en segona divisió, 27 gols, que eleven a 104 els que ha marcat en els 114 partits disputats durant les quatre temporades que ha estat a Alzira a les ordres del seu admirat Braulio Correal.

El canvi de lloc de treball d’una empresa d’Alzira per altra de València unit a l’increment de tres a quatre dies d’entrenament i els llargs desplaçaments han provocat que el Family Cash Alzira haja perdut la seua estrela, el seu somriure i sobre tot els seus preciosos i decissius gols.

«No sé que vai a fer partir d’ara, si tornaré a jugar on vaig començar al Pilar o què», però el que té molt clar que quan arribe el mes desetembre i no tinga ni entrenes ni partits «serà molt dur perquè porte fent-ho des dels 8 anys, primer jugant a futbol i a partir dels 14 a futbol sala, he estat tota la meua vida entrenant i jugant» explica el jugador-llegenda. Ara bé té molt clar que vol continuar lligat al seu Alzira FS «d’una manera 0 d’altra, com a comentarista o del que faça falta» comenta a Riberaexpress.

I és que el màgic Palau d’Esports atrapa a tot el que passa per allí; «he disfrutat molt veient a la gent botar d’alegria, cridar el meu nom, fer-la feliç».

Ara té molt clar que l’entrenador Braulio Correal «és la clau de l’èxit d’este equip, és la batuta que ha gestionat molt bé el vestuari». és evident que a l’inici de la temporada l’objectiu de directiva i jugadors era la permanència, però en estar classificats en llocs de play off prop dels nadals «decidirem els jugadors apretar als directius per aconseguir una prima si al final es classificavem».

L’excel.lent trajectòria els donà ales per intentar el que era inimaginable lluitar per l’ascens a 1ª LNFS «ho donarem tot i al final ens guanyà a 20″ del final el campió de la Copa del Rei».

El jugador valencià reconeix que jugar al Palau suposa «un xute d’adrenalina, els ànims dels espectadors te fan còrrer més, ens empenta». A ixe Palau anirà Rafa Ara a rebre l’homenatge que es mereix un depredador de l’àrea com ell que ha donat tantes alegries i satisfaccions. Ell repetix que vol continuar «vinculat» al club, al tècnic i al públic que l’han catapultat fins a convertir-lo en el millor jugador dels últims anys del futbol sala alzireny.