Encarna Fernández d’Alzira a les 100 milles basques

0
233

La brava corredora de trail d’Alzira, Encarna Fernández, es troba concentrada per poder còrrer l’important carrera les 100 milles basques. L’eixida està prevista a les 18 hores a la localitat de Beasain.

Es tracta de la dècima edició en la que es recorren dos parcs naturals (Aralar i Aizkorri-Aratz) i ni més ni menys que 30 municipis. Un any més, es mantenen les 3 modalitats clàssiques: la “Ehunmilak” Ultra-Trail ® (Les cent milles, amb 168km / D+11.000m), “Goierriko bi Haundiak” trail (els dos grans cims del Goierri, amb 88km / D+6.000m) i la “Marimurumendi” Marathon (42km / D+2.300m).

Les cent milles basques han mantingut, des del seu naixement, un esperit propi que les fa úniques, absolutament bolcada en cada corredor popular com a protagonista d’una festa per tot el Goierri.