Carlet gaudix de les tres gasolineres més barates de la Comunitat

0
2927

La confluència de les tres gasolineres ha desencadenat una guerra de preus que ha fet que siguen les més barates

A Carlet hi ha un carrer que concentra les tres gasolineres que venen la gasolina més barata de tota la Comunitat Valenciana

A Carlet hi ha un carrer que concentra les tres gasolineres que venen la gasolina més barata de tota la Comunitat Valenciana / À Punt NTC
Les tres gasolineres que venen la gasolina més barata de tota la Comunitat Valenciana estan a Carlet, a la mateixa carretera, a menys de cent metres. I no és casualitat: una d’elles, que a més ven també el gasoil més econòmic de tots, va obrir fa una setmana i ha desencadenat una guerra de preus a la baixa.

A un costat de la carretera, hi ha una gasolinera familiar amb 73 anys d’història, mentre que a l’altre n’hi ha una que pertany a un grup amb més de 115 gasolineres a tot Espanya, la que ha obert aquesta guerra de preus. I, a menys de cent metres, la gasolinera de la cooperativa agrícola.

En només set dies, des que va obrir l’última gasolinera al carrer, els preus han baixat entre 15 i 20 cèntims. I la lluita continua.

Des de la cooperativa agrícola critiquen que els està fent molt de mal perquè cada vegada que abaixen els preus, l’altra gasolinera els abaixa molt més.

Els usuaris i les usuàries, estan encantades d’aquesta competència salvatge amb preus que pareixen d’altra època. I ja es nota l’efecte de tindre a menys de cent metres la gasolina més barata de la comunitat en tres gasolineres i una d’elles, a més, amb el gasoil més econòmic.

À PUNT