Alzira millora el sostre del Palau d’Esports per evitar les goteres

0
93

Finalitzada la temporada esportiva al Palau Municipal d’Esports, s’han iniciat les obres de millora del sostre d’esta instal·lació per oferir un millor servici als esportistes després de l’estiu.

Les obres consisteixen en l’aplicació de poliuretans anti gotera i projectat de suro que crea una capa de protecció tèrmica. Amb esta intervenció de la coberta s’amplia la zona d’aplicació d’este material i cobreix totalment l’espai que ocupa la pista de joc a esta instal·lació esportiva, evitant així les goteres en els períodes de pluja i millorant la temperatura del Palau.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “Amb estes obres en la coberta del Palau d’Esports millorem esta instal·lació per facilitar la pràctica esportiva a la nostra ciutat. Es pretén així donar solució als problemes que ocasionen les pluges i que impossibiliten la pràctica de l’activitat física dels alzirenys i alzirenyes” L’edil també ha afegit que “Des del departament seguirem treballant per millorar les instal·lacions esportives de la ciutat en favor dels nostres esportistes”.