Alzira instal.la un mural amb la imatge turística de la ciutat

0
139

Alzira ja compta amb un mural on es mostra la nova imatge turística de la capital comarcal i on es promociona el potencial patrimonial de la ciutat. El cartell donarà la benvinguda als qui ens visiten durant les festes patronals de Sant Bernat, ja que està ubicat a la rodona de l’avinguda Joan Calot, junt amb la plaça de la Generalitat.

El cartell és obra del pintor, restaurador i muralista alzireny, Toni Espinar i està compost per imatges representatives en blanc i negre de la ciutat d’Alzira rodejant el nom de la ciutat escrit en diversos colors. Al mural es troba la façana barroca de l’església de Santa Caterina, l’ermita de la Verge del Lluch, el monestir de Santa Maria de la Murta amb la torre dels Coloms i la bassa, les muralles àrabs, el centenari pont de ferro, el pati porticat de la Casa de la Cultura, a més d’un confrare, un ninot de falla, els moros i cristians i unes taronges com a element indissociable de la ciutat.

La regidora de Turisme, Isabel Aguilar, ha manifestat que “Amb la instal·lació d’este mural els visitants podran veure amb una simple mirada una referència d’allò que podem oferir tant en patrimoni com en el terreny festiu amb la declaració de les Falles i la Tamborada com a Patrimonis Culturals Immaterials de la Humanitat per la UNESCO; la Setmana Santa com a Festa d’Interés Turístic Nacional; i els Moros i Cristians com a Festa d’Interés Turístic Comarcal”.