El Gimnàstica Rítmica Ribera Alta d’Alzira participa en una trobada internacional

0
878

Alzira present a l’Urban Sports 4All a Lisboa

 

El Club de Gimnàstica Rítmica Ribera Alta participa a Lisboa de l’Urban Sports 4All, una trobada internacional esportiva on participen un total de tretze delegacions d’onze nacionalitats en diverses disciplines esportives. Es practicarà el bàsquet 3×3 en cadira de rodes, dansa urbana, skateboarding, gimnàstica i futbol.

La delegació alzirenya està encapçalada pel regidor d’Esports, Fernando Pascual, el tècnic municipal del departament i un tècnic d’IDEA. A més els participants gaudiran d’una variada programació d’activitats esportives obertes a tots els que vulguen gaudir com classes de ioga, body combat, córrer, passejar i ciclisme.

Esta trobada està celebrant-se a Fòrum de Lisboa que pretén ser un espai públic que promoga l’activitat física i l’esport.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat “La importància que tenen este tipus de trobades, on podem mostrar a tot el món el potencial esportiu que tenim a Alzira. És un orgull per a tots nosaltres que un club com el de Gimnàstica Rítmica ens represente, a més de ser una experiència enriquidora per a totes les xiquetes que han vingut fins as Lisboa per practicar el seu esport».