Mireia March d’Alzira guanya les dos modalitats dels Premis Vicent A. Estellés de Benimodo

0
253
Ja es coneixen els guanyadors de la ó é é à , amb una clara triomfadora, l’alumna d’Alzira Mireia March, que s’ha imposat en ambdues modalitats.
Amb la seua obra “Llar de paper”. L’alumna és de l’institut La Murta d’Alzira. En segona posició s’ha classificat Luis Manzano Pacheco amb una obra titulada “Benimodo” i que estudia a l’institut Eduardo Primo Marqués de Carlet. Pel seu lloc, el tercer premi ha sigut per a Lydia Márquez Martínez, amb la seva obra “Pensaments de la nit”. Estudia al 9 d’octubre de Carlet.
La mateixa alumna ha aconseguit també la victòria en la modalitat de narrativa curta. Mireia March Aguilar ha sigut la millor amb la seua obra “La fragilitat del record”. Ha quedat segona Mireia Zornoza Espí de l’institut Eduardo Primo Marqués de Carlet i en tercera posició Mar Lloret Arbona del mateix institut.
El premi Didín Puig amb una dotació de 300 € ha sigut per a Joan Fitó Santamaría amb la seua obra “De poble en poble”. És estudiant de l’institut Rei en Jaume d’Alzira.