La UD Alzira retalla el pressupost i busca un miler d’abonats

0
264
Assistentes a l’assemblea de la UD Alzira celebrada esta vesprada a la Gallera

La UD Alzira farà l’any del Centenari «una reducció considerable» pel que fa al pressupost de la plantilla i el cost tècnic que es queda en 268.000 euros, d’un pressupost global de 734.500€.

La directiva preveu un benefici a final de la 2022-23 temporada de 39.600 euros davant els 21.000€ de dèficit de l’anterior en l’assemblea de socis celebrada hui al Cercle Alzireny-La Gallera.

Pel que fa a l’escola el pressupost s’eleva a 108.000 euros encara que que resten pendents de cobrar quotes per un valor total de 43.000€.

El president del club, José A. Sanjuán, ha fet una valoració «positiva en una nova categoria», al quedar sèptims en la cassificació i ha avançat que l’equip de la pròxima temporada, entrenat per Fran Alcoy, «serà molt competitiu i de garanties». Sanjuán ha revetlat que Dani Ponz «no va voler continuar» tot i fer-li lacorresponent proposta. I ha ressaltat les virtuts i experiència del nou tècnic que «ha entrenat varies temporades en 2ª B».

L’Alzira necessita 1.000 abonats

Per la seu part el vicepresident i director tècnic del club, Rafa Asensio, ha reclamat «un increment de la massa social» passant dels 600 abonats de l’anterior temporada al miler que necessiten per equilibrar el pressupost. Asensio ha recordat que ell i el president tingueren que «rascar-se la butxaca» per poder pagar a tota la plantilla i mantindre al dia el pagament a Hisenda i la Seguretat Social. Ha lamentat la reducció de 21.000 a 15.000 euros l’aportació municipal al temps que ha reivindicat «més camps de futbol per poder entrenar».