Alzira celebrarà este dissabte la 34a Volta a Peu

0
554

Alzira celebra un any més el seu ‘Trofeu Sant Bernat’ en la 34a ‘Volta a Peu Ciutat d’Alzira’. Serà el dissabte 9 de juliol a les 19:30 hores. L’eixida serà al carrer Gabriela Mistral al costat del parc de l’Alquenència i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres.

Enguany, a més, tornen les curses per a xiquet i xiquetes que tindran lloc a es sis de la vesprada al mateix lloc i amb quatre categories que van d’infantils fins als prebenjamins.

Este esdeveniment esportiu, on participen un gran nombre d’alzirenys i alzirenyes i esportistes vinents de tot el territori valencià, està organitzat el Club d’Atletisme La Rabosa. El preu de la inscripció és de 5 euros i fins al dijous es pot apuntar a través de la web www.runatica.com.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que “Des de l’Ajuntament i el departament d’Esports anem a seguir treballant colze a colze amb l’organitzador de la Volta a Peu per tal de poder fer realitat una de les competicions esportives més arrelades a la nostra ciutat”.