Mondolimp: 10 milions de facturació i 500 treballadors als 20 anys de neteja a Alzira

0
2596
El conseller Rafa Climent, l’alcalde Diego Gómeza amb els empresaris José Vte i Jorge Hurtado i tres treballadores guardonades
José Vte i Jorge Hurtado gerents i de Mondolimp, tercera empresa del sector en la Comunitat

Manuela Giménez López, Juani Cortés Navalón i Rosa Mª Aparisi Martin (guardonades hui) son tres de les 5 primeres treballadores amb les que va nàixer el grup Mondolimp l’any 2002, gràcies a la iniciativa de dos joves emprenedors d’Alzira, els germans José Vicente i Jorge Hurtado.

Aquell menut garage amb les que arrancà la firma alzirenya s’ha convertit en unes modernes instal.lacions al polígon del Mercat d’Abastos que s’ha expansionat per la Comunitat Valenciana, Andalucia, i recentment per Madrid fins arribar a una plantilla superior als 500 empleats i a 10 milions de facturació amb tan sols dos dècades.

Dedicada a la neteja i als paviments industrials, Mondolimp s’ha convertit ja en la tercera del sector a la Comunitat i entre les 60 més potents d’Espanya.

Un miler de treballadors en 5 anys

«La família s’ha fet gran i la nostra intenció en fer-la encara més aconseguint 1.000 treballadors en un màxim de 5 anys«, han assegurat els germans Hurtado durant la visita del Conseller d’Economia, Rafael Climent, amb motiu del 20 aniversari de l’empresa.

La plantilla compta amb prop d’un 90% de dones, de les que, pràcticament, «el 75% són fixes» manifesten els emprenedors alzirenys que no descarten traspassar, en un futur pròxim, els Pirineus i que s’han compromés en estudiar la jornada de 4 dies i 32 hores.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha donat l’enhorabona als empresaris locals «per saver cuidar als treballadors i per convertir-se en una empresa de proximitat puntera en el sector».

Per la seua part el conseller ha ressaltat que «el valor de la sostenibilitat és fonamental en el sistema productiu» i que Mondolimp «té una gran projecció de futur perquè està guanyant reputació», després que amb només 20 anys «haja consolidat esta iniciativa empresarial».

L’acgte ha estat conduït, com no, per una de les nombroses dones que han fet gran esta reputada firma del sector de la neteja, Gemma Guillart Sanz.