El Pla d’Eficiència Energètica d’Alzira estalvia 500.000 KW i 50.000€

0
48

Dins del Pla d’Eficiència Energètica de l’Ajuntament d’Alzira; on s’ha reemplaçat a llum Led les lluminàries de carrers, polígons i parcs i als edificis i instal·lacions municipals, s’han estalviat des de l’inici de la legislatura 48.835 euros i un total de 538.172 kW.

La il·luminació Led utilitza un 40% menys energia que els fluorescents i un 80% menys que els incandescents per produir la mateixa quantitat de llum, el que significa que són molt més eficients i que efectivament poden servir per a implementar mesures de reducció de les emissions de carboni tant en empreses i llars com en ciutats senceres.

Fer servir il·luminació Led facilita un major respecte al medi ambient, ofereixen una major vida útil de manera que cal fabricar menys unitats per a cobrir les necessitats i millora la qualitat lumínica dels carrers, parcs i polígons d’Alzira.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que “hi ha una necessitat de seguir treballant per intentar ajudar a millorar el medi ambient. Amb estes accions, l’Ajuntament d’Alzira pretén conscienciar i combatre el canvi climàtic” A més l’edil ha afegit que «la idea és, a poc a poc, anar canviant la il·luminació de tots els carrers d’Alzira per ser una ciutat més sostenible i eficient, a més d’aconseguir un estalvi econòmic a llarg termini per a la ciutat”.