Lucia Grau de Càrcer campiona d’Espanya infantil amb la selecció Valenciana

0
793
L’equip valencià amb Lucia Grau en el més alt del podi
Un trocet de l’or aconseguit per Lucia li correspon als seus managers de Càrcer

Als seus 14 anys ja sap el que és pujar al més alt del podi, ho va fer ahir a Valladolid junt a les seues tres companyes d’equip en la modalitat Gimkana i crono de 1.600 m, és de Càrcer, li diuen Lucia Grau Piqueres, té apenes14 anys i es va guanyar a pols, amb molt d’esforç, ser seleccionada en patir una lesió quan començaven les proves.

Esta promesa del ciclisme riberenc i valencià, que es coneix pam a pam les carreteres i camins de la Vall de Càrcer, va estar a punt d’aconseguir també l’or en la prova de campionat en ruta, però una caiguda a punt d’entrar en meta la va privar a ella i a la selecció Valenciana d’arredonir uns excel.lents campionats.

Però Amparo, la seua mare-manager des que pujà a una biciclieta als 6 anys confessa a Riberaexpress que la supercampiona d’Espanya «està molt contenta de participar en un equip molt compacte i d’haver corregut a gran nivell entre les millors ciclistes infantils nacionals«.

Ara, l’escel.lent contrarellogista de la Ribera, agafarà unes merescudes vacances, seguirà el Tour per aprende de Pogacar, Roglic, Mas i  companyia i es mentalitzarà per seguir la seua prometedora carrera la pròxima temporada en la categoria cadet.