Alzira enllestirà enguany la connexió del campus escolar de Tulell amb el Llavador

0
590
Un pas de zebra i una rampa es farà en este lloc per connectar la ciutat amb el malecó

L’Ajuntament d’Alzira té previst enllestir, enguany, pel que fa a l’Anell Verd, la prolongació del campus escolar del sector Tulell fins el Llavador municipal i el barri de l’Alquerieta, una acció que es completaria, posteriorment, allargant el carril bici fins l’Hospital de la Ribera, accions que pertanyen al II Pla de Mobilitat Sostenible de la capital comarcal.

La regidoria de Medi Ambient intervindrà en el carrer Bernat Montagud (tallat al trànsit) on s’ubiquen l’IES Murta, la seu de la Universitat Catòlica, el Centre Educatiu Xúquer, el Ceip Tirant lo Blanc i l’escoleta Tulell on plantarà arbres i instal.larà mobiliari.

D’esta forma quedarà connectat el tram de l’Anell Verd entre el passeig fluvial del Xúquer i la barriada de l’Alquerieta. És una de les 11 accions contemplades en el II Pla de Mobilitat Sostenible, de les que seran enllestides en esta legislatura; la reordenació d’aparcament en perpendiculat a l’avinguda de la Comunitat Valenciana (Tulell), la realització d’el pas de vianants i bicicletes en l’antiga carretera de Carcaixent al pont de Xàtiva, pràcticmanet finalitzada, junt a altre pas que creuarà la CV-50 fins el malecó per l’Estació d’Autobusos.