Torna la calor a la Ribera

0
140

Hem iniciat el mes de juliol amb núvols abundants i un respir pel que fa a la intensa calor. Dissabte de matí notarem encara un ambient humit i núvol, sobretot a les comarques centrals i al litoral de la meitat nord. A mesura que avance el matí els núvols es dissiparan i donaran pas a una vesprada completament assolellada i radiant. Això afavorirà que notem un ascens de les temperatures màximes, que pujaran entre 1 i 4 graus de manera general. Per a demà diumenge s’esperen valors entre els 25 i els 30 de forma general, puntualment pròximes als 33 a poblacions de la Marina Baixa, l’Alcoià o l’Alt Vinalopó, a sotavent de les muntanyes d’Alacant.

Caldrà parar atenció a la situació marítima, que aquest cap de setmana estarà força alterada a conseqüència del vent de gregal d’aquestes últimes hores. En molts punts del litoral tindrem banderes roges i corrent, per tant, moltíssima precaució.

» alt=»Triple» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />
Triple

Per a diumenge notarem un canvi en l’estat del cel. Ens veurem afectats per una xicoteta irrupció d’aire càlid, per tant, notarem com les temperatures màximes pujaran, sobretot a la meitat nord, i també tindrem pas de núvols mitjans i alts i una miqueta de pols en suspensió que deixarà el cel una mica brut. De vesprada, amb el pas d’un front de ponent podríem tindre ruixats dèbils a l’interior de la meitat nord, però en principi seran insignificants.

Dilluns tocarem sostre i serà la jornada que més calor farà. A l’interior les màximes s’aproparan als 38 i 39 graus on més calor faça, mentre que al litoral en tindrem entre 30 i 32. De cara a dimarts i la resta de la setmana les temperatures baixaran un poc i es mantindran sense canvis, amb un ambient típic de juliol.

» alt=»CARCAIXENT» data-debug=»51″ data-was-processed=»true» />