Un xef internacional presentarà este dissabte l’entrepà «Alginet»

0
56

Este dissabte 2 de juliol, a les 11 del matí es presentarà en exclusiva l’entrepà “Alginet”.

El prestigiós xef internacional, Pedro Hernández Castillo serà l’encarregat de preparar-lo i revelar els ingredients secrets de la seua composició.

Una iniciativa municipal que té com a objectiu “potenciar els productes de la nostra localitat i crear un mos culinari que porte el nom d’Alginet per totes les parts del territori”, comentava José Vicente Alemany, alcalde de la localitat.

La presentació es durà a terme en la Cerveceria El Glop, que ha certificat tots els seus processos a través de l’entitat de certificació CERTEX com primer estendard Quilòmetre Zero Slow Food la Ribera Alta, cosa que significa que utilitzen matèria primera de procedència local i que es comprometen a buscar proveïdors de caràcter local afavorint l’economia circular. A més, al mateix temps, aposten per un estil d’alimentació més saludable i natural, amb un ús nul o molt limitat de productes químics o artificials per a la conservació dels aliments.

En definitiva, es tracta d’utilitzar, en la mesura que siga possible, productes locals, de temporada, que estiguen vinculats a un territori, sense perdre de vista els processos ecològics i el respecte a la naturalesa.

Una presentació que revelarà els ingredients del qual serà l’entrepà Alginet.