Xúquer Viu reinvindicarà uns rius «nets i vius» a Antella

0
101

Prepara’t! Ja està prop el «Mulla’t pel Xúquer» i el “Sopar i Festa de Xúquer Viu”.   

 

MULLA’T PEL XÚQUER. DISSABTE 9 DE JULIOL A L’ASSUT D’ANTELLA. 12:00. Prepara’t! Ja està prop el «Mulla’t pel Xúquer». El dissabte 9 de juliol, tots i totes a l’aigua! Per reivindicar uns rius nets i vius! Xúquer Viu celebra per 18é any consecutiu el Dia de Bany en els Rius, el Big Jump. Serà el 9 de juliol a Antella a les 12:00 del matí. Prepara el banyador i el calçat d’aigua! En acabar el Mulla’t farem una picadeta per tothom.   

 

IMPORTANT: Per aparcar has d’imprimir la autorització que t’adjuntem. T’esperem! 

 

SOPAR I FESTA DE XÚQUER VIU. DIVENDRES 15 DE JULIOL A CÀRCER. 22:00. Enguany, el 16é Sopar i Festa de Xúquer Viu, serà el divendres 15 de juliol a les 22:00 a la Plaça del Santíssim Crist de Càrcer (al costat de l’Avda del Riu Xúquer).   

 

Durant el sopar lliurarem els guardons Aigua Clara i Tarquim Pudent, aquest últim per votació popular. Actuarà Carles Dènia. El tiquet serà de 8 euros. Per reservar cal enviar un whatsapp al 655833540 (Roger) o un correu a xuquerviu@hotmail.com, indicant el nom, telèfon i número de persones. No falteu!