Carles Alberola rebrà este dijous el Premi Narcís d’Honor en la gala transmesa per À Punt

0
110

El lliurament dels premis tindrà lloc a partir de les 22:30 h des del Teatre Talia de València, inclourà la menció d’honor a l’actor i director d’Alzira Carles Alberola

 Aquest dijous a partir de les 22:30 hores torna a la pantalla d’À Punt una de les gales més volgudes pel sector audiovisual valencià. Es tracta de la gala que l’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) entrega anualment per a destacar els millors treballs d’intèrprets valencianes i valencians. La cita és al Teatre Talia de València i serà presentada per dos dones, Maria Juan i Carmen Juan.

Enguany el premi d’honor (premi Narcís) és per a l’actor i director valencià Carles Alberola.

No faltaran les actuacions especials de formacions valencianes com Reinas MagasCashalada i Rent ni tampoc l’homenatge a les persones del sector audiovisual que ens han deixat.

L’etiqueta per a poder seguir tot el que passe a la gala i comentar-la a les xarxes socials és #premisaapv2022.

En “M’esperarás?”, Jaume i Raquel, un matrimoni exemplar, organitzen una cita a cegues a Rubén, un amic neuròtic depressiu separat fa dos anys. La dona que finalment acudeix a la cita, fica del revés la seua relació, tot allò que creien inamovible, i els demostra que mai és tard per tornar a començar.

Tenint com a referent les adaptacions cinematogràfiques de les comèdies neoyorquines de Neil Simon i més recentment l’adaptació del text teatral “Le prénom” o “Un deu salvatge”, Alberola creu en la potencia de la situació dramàtica que planteja «M’esperaràs?» mantenint la unitat de temps i espai, com a la peça teatral.