Agraïments de l’Associació Gailes LGTBIQ+ d’Alzira

0
96

Desde l’ Associació Gailes LGTBIQ+ . Una vegada passat el día 28 Juny i dutes a terme les activitats previstes. Sols en queda agrair la participació de totes aquelles entitats que en heu recolzat .

Sabem, que no està bé el nomenar. Pero nosaltres huí. Tenim ganes fer-ho.

Asociacions:

  • Creu Roja, Ribera en Bici, Amnistía Internacional, Cepaim, Jovens en xarxa, El Norte Perdido, Consell de la Joventut d’ Alzira, Alzira Radio, Casa de la Cultura, CIJ.

Politiques:

  • Compromís, , Partit Socialista P.V. Partit Popular, Ciudadanos, Joventuts Socialista, NNGG del PP ,  i Corporació Municipal y en especial a la regidora d’ Igualtat.

(Si ens deixem algú, es que no ens comunica que estaba present. No es adrede)

Altres:

A totes les persones que asisteren; sent o no socis/es de Gailes, sent o no lgtbiq+. Als que vingueren de poblacions properes, mitjans de comunicacions i Policia Local.

 

Som gent amb ganes de treballar.  I ací estem intentant millorar per tots i per a tots sense importar-nos el color ni la lletra.

 

Cert es, que feia 18 anys que no es feía la manifestació a Alzira. Com també es cert que si s’han fet concentracións reivindicatives.

 

Cert es, que enguany la Senyera de la Diversitat ha estat mes visible a un lateral de l’ Ajuntament.

 

Pero no volem ni deguem parar ahí.

 

Esta vegada i de la mà del CJA hem fet la concentració,manifestació, manifest i visibilitzat la Senyera de la Diversitat. Per les Places, Carrers, Ajuntament, La Vila  i al nostre Pont de Ferro.

Ara ens toca millorar-ho entres tots i totes. Per fer una Alzira A TOT COLOR, INCLUSIVA I DIVERSA.

 

 

Moltes Gracies:  ASOC. GAILES LGTBIQ+