Cristina Rubio la única fallera major que repetix en els 91 anys de falles a Carcaixent

0
2087
La nova fallera major envoltada de la seua família en una vesprada molt emotiva
Cristina li ha tornat ha donar el Sí al seu home i president de la JLF

La fallera major de Carcaixent l’any 2008, Cristina Rubio Castilla, és la única que repetirà en el càrrec durant els 91 anys d’història fallera d’este municipi faller per excel.lència de la comarca, en ser demanada esta vesprada al Saló de Sessions pel seu home, el president de la JLF carcaixentina José Vte. Gascó.

Cristina, que estava sentada entre el públic, s’ha quedat bocabada davant la petició de la màxima autoritat fallera local, però ha donat el Sí, entre els aplaudiments del públic que omplia de gom a gom el saló.

«Espere que siga un any inoblidable» han sigut les seues primeres paraules, després de secar-se les llàgrimes un grapat de vegades.I ha estat molt emotiva l’abraçada que li ha donat a son pare, Eusebio, sentat en una cadira de rodes, «confie que estiga al meu costat durant l’exercici, tot i estar malalt».

La nova fallera major carcaixentina recorda que el seu reinat faller, de fa 14 anys «va ser molt divertit».

Sorpresa i emotivitat

Per la seua part Gascó ha ressaltat «lo difícil que ha suposat mantindre el secret», però s’ha mostrat molt satisfet «en aconseguir donar-li la sorpresa». En l’acte han intervingut també l’alcalde, Paco Salom, la vicealcaldessa, Sara Diert i el regidor deCultura i Falles, Pascual Pastor.

Cristina Rubio, mare de dos fills, Daniel i Nicolás, compta amb un bon historial faller; va ser fallera major i també madrina de la comissió La Creu-Julià Ribera, posteriorment de la falla Mestre Giner i els últims anys de la comissió Bressol de la Taronja.

Ara 14 anys després tornarà a ser la reina de les reconegudes i històriques falles de Carcaixent.