Recta final per al desmuntatge del sostre del Fontana Mogort d’Alzira

0
108

El desmuntatge del sostre del pavelló Fontana Mogort d’Alzira entra en la recta final amb la quasi total demolició dels elements que formen la seua vella coberta característica de naus industrials. Cal recordar que en primer lloc foren demuntades les plaques fotovoltaiques instal.lades damunt del sostre.

Així durant els pròxims dies començarà l’execució de les sabates de reforç de la nova estructura metàl.lica que cobrirà la instal.lació esportiva. S’aplicarà la pintura de protecció contra el foc i s’instal.larà la nova cobertura a base panells així com les seues rematades

Finalitzada la coberta es procedirà al revestiment existent de la façana en l’exterior i a obres d’acabats interiors com la renovació de paviments, senyalització de les pistes esportives, pintures, il·luminació, falsos sostres i instal·lació d’equipament esportiu. En total suposarà una inversió d’uns 2,5 milions d’euros una vegada culminats els treballs abans que culmine el 2022.