L’alzireny Carles Alberola rebrà el Premi d’Honor Narcís 22

0
111

L’Associació d’Actors i Actrius Valencians (AAPV) ha anunciat a Castelló la celebració dels seus premis per al 30 de juny i el reconeixement a FETEN com Premi Taules d’aquesta edició

 

L’Associació d’Actors i Actrius Professionals Valencians (AAPV) ha anunciat aquest migdia en el Teatre Principal de Castelló els seus Premis d’Honor 2022 i la celebració, el pròxim 30 de juny, de la gala de lliurament dels seus guardons en el Teatre Talia de València. Després de donar a conéixer al març els nominats i nominades d’enguany, AAPV ha fet públiques les dues mencions honorífiques per a la nova edició: d’una banda, l’actor, director i dramaturg Carles Alberola (Alzira, 1964) recollirà el Premi Narcís en reconeixement a la seua trajectòria professional, mentre la Fira Europea d’Arts Escèniques per a la Infància FETEN, amb seu a Gijón, rebrà el Premi Taules per la seua contribució a la mobilització i dinamització del sector teatral en general, i dels professionals valencians en particular.
Sobre l’elecció de Carles Alberola com Premi Narcís 2022, el president de AAPV, Carlos Amador, ha destacat que “a més del seu treball en teatre, televisió i cinema, volem reconéixer l’aposta que sempre ha demostrat pel talent valencià. Carles ha sigut sempre molt fidel als seus companys i al seu equip, i ha tingut molt clar que es podien fer grans coses des de la Comunitat Valenciana treballant amb gent d’ací. I no sols ho ha demostrat, sinó que també s’ha convertit en un referent a nivell nacional”.