La UD Alzira renova la seua porteria amb Adrián Fernández

0
84

La UD Alzira s’ha donat presa per cobrir el buit deixat a la porteria per Pawel i Vicent Dolz, i acaba de fitxat al jove guardameta de Móstoles, Adrián Fernández, que arriba de la mà del nou entrenador Fran Alcoy, procedent del Polideportivo El Ejido, que militan en la mateixa categoria que els blaugranes.

Fernández, de 22 anys, milità en la cantera del R. Madrid des dels 8 anys fins acabar en el Juvenil A de la Divisió d’Honor. Les últimes quatre temporades ha estat jugant a les lligues universitàries d’EEUU, militant enl’Oregon State Beavers. I tornà a Espanya, concretament al conjunt almerienc en gener d’enguany.

Asseguren que es tracta d’un porter alt, complet, amb bon joc de peus i una forta personalitat. La directiva alzirenya busca ara un segon guardameta qwue cobrisca amb total garanties la porteria blaugrana.