Els pensionistes d’Alzira es manifesten per unes pensions «públiques i dignes»

0
245

El Col·lectiu Unió per les Pensions d’Alzira, tenim el plaer de convidar-los a la  MANIFESTACIÓ de caràcter reivindicatiu, LLUITA !!!  PER UNES PENSIONS PUBLIQUES I DIGNES D’AVUI I DE DEMA,  amb  motiu del nostre  QUART   ANIVERSARI  mobilitzant-nos als carrers en DEFENSA  DEL  SISTEMA   PUBLIC   DE   PENSIONS, aquesta  celebració   tindrà lloc DISSABTE 25 JUNY 2.022 a  les  19’—hores des del Parc de l’ Alquenencia fins   la Plaça Major d’ALZIRA.

Aquestos  anys  han estat anys de lluita, en defensa del sistema públic de Pensions, així  com  dels  Serveis Públics, tant necessaris per mantenir l’Estat de Benestar que va costar tant de guanyar a tota la ciutadania, sobre tot a la classe  treballadora.

Durant  aquest  temps  hem optés alguns èxits, com  ara  la revocació del 0’25 % de Rajoy  a  l’Augment de l’IPC, de manera continuada. L’Augment de SMI (encara insuficient). La  Supressió de  les  parts  més nocives de la Reforma  de Pensions del 2013. El  reconeixement  del buidat de la caixa de Pensions per pagar despeses impròpies i l’aprovació de  fer  una Auditoria  als conters de la Seguretat Social. A  més hem evitat, fins ara,  la  Privatització del Sistema Públic de Pensions.

Avui  aprofitant  la Pandèmia, la  Guerra i altres fets que ens mantenen en SHOK, el  mon de les finances i els Governs Neoliberals , estan  decidits  definitivament  a acabar amb  el Sistema Públic de Pensions, un  dels pilars de l’Estat de benestar, com  l’Educació i la Sanitat Públiques. Amb el Projecte de Llei sobre els Plans privats d’Empresa, rematar  el  Sistema  Públic  de  Reparto  i Solidaritat, substituint-lo per un altre  model  de  Capitalització  personal.

Aquest  sistema de  capitalització, està  demostrat que  ha dut a la ruïna a Xile, als metal·lúrgics de EE.UU.  i Alemanys.  Avui  en dia a Espanya on s’ha aplicat, al Pais Basc i Navarra, una  bona  part dels treballadors/es, s’han  eixit  dels Plans  d’Empresa  desprès  d’haver  comprovat  que  són  una  autèntica  estafa.

El  col·lectiu  Unió per les Pensions d’Alzira, adherits a la COESPE, estem  en contra  de  la introducció  del  Plans  d’Empresa  que  a  més  pretenen  fer un traspàs dels  diners  de  les nostres  cotitzacions (diners públics),  en  benefici  d’eixos  Plans  que no  van  a  estar  controlats  pels  poders  Públics.

El  dia  15 de juny, està declarat  per l’ONU com a dia contra el maltractament i abús  a  les  persones  majors. I això  són reivindicacions que  a dia  d’avui encara  estan per  solucionar  a l’Estat  espanyol.

Els  majors  estan supeditats a l’Exclusió Econòmica, a la pobresa. Manca d’Atenció Sanitària. Exclusió Social. A mes a mes, a les dones la Bretxa de Gènere i Violència Masclista. Bretxa Digital i agressions Bancàries. Manca de Residències Públiques i garanties d’atenció digna i integral. Retalls en l’aplicació de la Llei de Dependència. Mentre tant segueixen traguent diners de la nostra Caixa de les Pensions per pagar allò pel que no estan destinats. Rescat dels Bancs, Pagar Deute públic, Armament (OTAN).

Ara  ens  trobem  amb  una  inflació  que  hem  de  suportar  després  d’haver perdut  en  l’augment  un  3 % del 2021. Què  passarà  amb  la  inflació  actual?  No  ho podem  permetre… Per  això , seguim i  seguirem al carrer lluitant per unes pensions publiques i dignes.

Una vegada la MANIFESTACIO arribe a la Plaça Major d’Alzira , com no podia ser d’altra manera gaudirem d’uns moments  agradables amb una xicoteta  representació , cançons, albaes reivindicatives  i finalizant  amb  lectura d’un MANIFEST , Per acabar  amb  un  SOPAR  DE  GERMANOR al  Restaurant  LA TERRASSA    ( en  mateix PARC de l’Alquenencia ).

 

Esperem i ens encantaria poder  comptar  amb  la vostra Asistencia i així  gaudir tots i  totes d’uns  moments   agradables  i  ben  segur, que  seran divertits.

Al  menys  així  estem  preparant-ho,  per  acabar  ara  en Juny  i  TORNAR  a  la  Plaça de l’Ajuntament  el proper   12  de  SETEMBRE  amb energia renovada  i  les  piles   ben  carregades , que  falta  ens  faran.

 

                              Col·lectiu UNIÒ PER LES PENSIONS D’ ALZIRA