L’Alzira FS fitxa a Joan M. Piris internacional sub-19 de Cullera

0
76

L’Alzira FS ha fitxat al jugador de Cullera, Joan Miquel Piris, que milità la última temporada a l’Atlètico Mengíbar cedit pel Levante UD.

Piris que ha complit enguany 20 anys i juga de «cierre» va començar la seua trajectòria en el Dominicos i en les categories inferiors del Llevant. Enguany quedava lliure, fet que ha aprofitat el Family Cash Alzira per a fitxar-lo. Actualment es troba amb la selecció espanyola sub-19 disputant un campionat a Croàcia.

En les seues primeres declaracions Piris s’ha mostrat «molt content» per l’oportunitat i la confiança que li ha donat tant el president del club Vicent Fontana com l’entrenadors Braulio Correal. Ha afegit que té «moltes ganes de començar i conèixer els seus nous companys» i a més de caracteritzar-se el seu joc per fer «molta defensa» també «m’agrada arribar a porteria contrària i donar l’últim passe».

I per últim ha elogiat el «temporadón» realitzat la pasada temporada per l’Alzira FS que es va qudar a tan sols 80 minuts de pujar a la 1ª Divisió de la LNFS.