Primer dia en presó d’Edu, detingut per la mort violenta d’Amparo en Alzira

0
1119

El Jutjat d’Instrucció número 7 d’Alzira, va decretar ahir la presó provisional comunicada i sense fiança per Edu J.R., detingut per la mort de la seua companya sentimental a Alzira, el cadàver de la qual va ser descobert per un familiar dimarts passat 7 de juny amb signes de violència en una casa de camp junt a la carretera CV-41 entre Alzira i Carcaixent.

El jutjat s’ha inhibit en favor del Jutjat d’Instrucció número 3, amb competència en assumptes relacionats amb la violència de génere. L’home, de 48 anys, queda investigat en una causa oberta per un delicte d’homicidi, sense perjudici d’ulterior qualificació, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local van detindre divendres passat, al voltant de les 14 hores, al presumpte homicida en el municipi de Chella, on un dels seus familiars disposava d’una casa de camp, en la qual es va amagar des de la seua desaparició el mateix dia en què es va trobar el cadàver de la dona, amb diverses ganivetades.

El cos d’Amparo Montalvá, de 52 anys, va ser trobat sense vida i amb diverses ferides d’arma blanca dimarts passat 7 de juny a la pallissa de la casa on vivia, a 1 km d’Alzira.