Fran Alcoy: «M’agradaria igualar la trajectòria de Dani Ponz en la UD Alzira»

0
107
Un moment de la roda de premsa celebrada a la Casa de la Cultura

El nou entrenador de la UD Alzira, Fran Alcoy, ha declarat hui durant la seua presentació a la Casa de la Cultura que «m,agradaria igualar la trajectòria de Dani Ponz perquè el que ha fet amb l’Alzira és de sobresalient».

Respecte als objectius en la temporada del centenari, Alcoy ha manifestat que «dependrà de la plantilla que pugam formar en una categoria i un grup molt difícil i igualat».

El tècnic de Massanassa ha avançat que els seus equips s’dapten a jugar qualsevol dels esquemes tàctics, amb tres centrals, amb 4-4-2 i fins i tot amb un 4-3-3, però la seua característica principal «és ser molt competitiu i molt agressiu per tal de recuperar ràpidament el baló«.

Tècnic i directiva pretenen renovar la major part possible de jugadors de l’anterior plantilla, pujar al primer equip futbolistes del juvenil de Divisió d’Honor i «fer alguns retocs, amb cessions o jugadors que accepten els nostre projecte».

Pressupost inferior

El president de la UD Alzira, Juan A. Sanjuán, ja ha avançat que el pressupost de la pròxima temporada «serà inferior a la última» i que el que cal és «consolidar-se en esta categoria«.

Sanjuán ha elogiat «el prestigi i coneiximent» del sustitut de Ponz i s’ha mostrat convençut que «es volcarà amb el club sent conscient de les nostres limitacions encara que serem ambiciosos». A més li ha desitjat que «continue amb nosaltres més temporades».

En la roda de premsa han participat també el vicepresident i director esportiu, Rafa Asensio i el preparador físic Diego Villanueva. La directiva busca, a hores d’ara un segon entrenador que ajude a Fran Alcoy a aconseguir deixar el pavelló de l’Alzira ben alt tot just en la temporada del centenari.

Riberaexpress