Elena Cebrián i Sara Martinez elegides falleres majors d’Alzira

0
982
Les falleres majors electes amb les FM ixents junt a l’alcalde d’Alzira i el president de la JLF

La capital de la comarca ha triat este migdia a les màximes representants de la festa fallera per a l’exercici 2022-23. Les xiquetes que s’han presentat a Cort d’honor han estat Ana Porras i Pou, Leonor Huerta i Tudela, Nerea Andrés i Gomis, Laura Panadero i Tortosa.

Les candidates a Fallera Major Infantil, Thais Torralba i Celaya, Alba Santamaría i Galdón i Sara Martínez i Giménez han dirigit unes paraules al públic assistent.
Les senyoretes presentades per a la Cort d’honor han estat Blanca Soriano i Castillo, Elena Adrià i Tudela, Marta Martí i Palacios, Carla Donat i Ferrandis, Aitana López i Bou.
Les candidates a Fallera Major, Mar Chordá i Rodríguez i Elena Cebrián i Blasco han dirigit unes paraules al públic assistent.
Una vegada han parlat les candidates, s’ha passat a la votació per les comissions falleres alzirenyes. El procés de recompte ha estat amenitzat pel Grup de Danses d’Alzira i Colla Les Raboses
A continuació, el presentador de l’acte, David Chordá, ha llegit el resultat de la votació, sent Fallera Major Infantil d’Alzira 2023, Sara Martínez i Giménez i Fallera Major d’Alzira 2023, Elena Cebrián i Blasco.
Elena, fallera de l’Alquerieta, té 22 anys, treballa en una coneguda tenda de roba esportiva i confesava als mitjans de comunicació minuts després de ser elegida; «No m,ho puc creure, és una il.lusió molt gran i espere representar a Alzira com es mereix el meu poble».  Per la seua banda Sara, per tany a la falla El Parc com la seua precedent Clàudia, té 11 anys i estudiar 4art de Primària en el Ceip Garcia Lorca.
Les Falleres Majors ixents, Alba Carrió i Claudia Dolz i Estela, i el president de Junta Local Fallera d´Alzira Bernardo Cortés els han donat l’enhorabona.
En representació municipal han assistit l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Comunicació i Festes, Xavi Pérez, la regidora d’Educació i Infància, Maria Calvo, la regidora de Participació i Sanitat, Gemma Alós i la regidora Luisa Castells.
2
1 comentario
Me gusta

 

Comentar
Compartir