Nit negra a Alzira amb dos morts, una dona greu i un incendi en una vivenda

0
8772
Per esta finestra del tercer pis van traure els bombers a la dona en estat molt greu
L’incendi s’ha produït en el tercer pis d’esta finca cantonera de l’Avda del Parc. Tots els veïns foren en principi desallotjats

En apenes hora i mitja, aproximadament entre les 22 i 23:30h, s’han produït esta nit a Alzira tres indicents diferents; un home mort i una dona molt greu, junt una dona morta i un incendi sense ferits.

El primer s’ha produït en el tercer pis del carrer Sueca nº 16 on la Policia Local i Nacional han trobat a un home mort en una habitació, sembla que des de feia alguns dies, i a sa mare, de 84 anys, semiinconscient i agonitzant amb sang al seu voltant. A la dona l’han tret els bombers per la finestra de la vivenda amb una grua i el SAMU l’ha traslldat a l’Hospital de la Ribera. La policia investiga el que sembla una mort, en principi natural. La dona major estesa sobre terra, al pareìxer per una caiguda, semblava en principi morta, però els agents s’donaren que encara respirava.

La segona persona morta ha sigut una dona en una casa del carrer Severo Ochoa envoltada de trastos vells i brutícia de la que eixia un olor pestilent. I a pocs metres d’allí i amb pocs minuts de diferència s’ha produït un incendi en una vivenda, fet que ha obligat a desallotjar, provisionalment, a tots els veïns de l’edifici ubicat a l’Avinguda del Parc.

Els bombers del parc d’Alzira l’han sofocat ràpidament i afortunadament no s’ha produït en este cas cap víctima ni persona intoxicada, segons han manifestat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez i la regidora de Seguretat Ciutadana, Sara Garés, que es personaren en els tres incidents ocorregut en una nit negra per a Alzira.