Les xiques de la UD i del Ciutat d’Alzira inauguren el camp de futbol de Xixerà

0
109

 

  • Una remodelada instal·lació esportiva destinada a l’esport femení

 

 

Alzira, 17 de juny de 2022.- Un partit de futbol entre els equips Infantils femenins de la UD Alzira i el Ciutat d’Alzira FB ha inaugurat la nova imatge d’esta instal·lació esportiva amb la que compta la ciutat. Es tracta del nou camp de futbol de Xixerà, destinat a la pràctica d’esport femení.


Este espai esportiu de gespa natural compta amb vestuaris amb tot l’equipament necessari i també un club social on les esportistes podran realitzar tota mena d’activitats per al foment de l’esport i l’activitat física.


El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha destacat que “Amb este camp de futbol augmentem les instal·lacions esportives de la nostra ciutat i donem un major servei als esportistes alzirenys, concretament a les xiquetes i dones, fomentant així l’esport femení que cada veda va més en augment a la nostra ciutat”. A l’acte ha assistit també l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.