José Carlos (Alzira FS): «El meu espill com entrenador és Braulio, però ell és únic»

0
150
José Carlos Iñigo durant l’homentage al Palau d’Esports
El president Vicent Fonatana i el regidor d’Esports Fernando Pascual amb José Carlos

José Carlos Iñigo ha anunciat hui la seua retirada com a jugador de futbol sala després de dos dècades exitoses com a practicant d’este esport, però la proxima temporada s’estrenarà com a tècnic entrenant al filial de l’Alzira FS. A este respecte ha assegurat a Riberaexpress que «el meu espill com a tècnic és Braulio Correal, però ell és el millor, és únic».

Iñigo ha reconegut que el seu repte és ser entrenador professional i arribar a les metes del que ha sigut el seu entrenador durant les cinc últimes temporades.
Durant el sentit homenatge que li ha rendit el club on va començar i ha culminat una brillant carrera, José Carlos, amb 34 anys, ha justificat la seua retirada davant les lesions musculars que li han passat factura essent «una temporada molt difícil en la que he ficat tot el que he pogut, però en els últims mesos he acceptat la realitat». Li ha dedicat «25 fulls d’agraïment» a Braulio, «el preparador més important de ma vida».
Un referent i un exemple
També ha tingut paraules d’agraïment pe a l’afició «inoblidable davant el suport i els ànims que ens ha donat, a la família per estar sempre al meu costat» i al president Vicent Fontana perquè «ha fet tornar la il.lusió a tot un poble».
Mentre Fontana ha ressaltat que José Carlos «és un referent i un exemple per a tots els jugadores i jugadores de futbol sala». I el regidor d’Esports Fernando Pascual destacava «la humilitat i els valors de l’amistat i la passió a este esport» i ha culminat el seu discurs assegurant que «la gent te vol i t’aprecia perquè has donat ací al Palau d’Esports lo millor de tu».
L’acte de reconeixement ha tingut lloc a la pista del Palau Municipal
d’Esports on han assistit els seus companys d’equip, cos tècnic,
directiva del club, així com familiars i aficionats.