Mig centenar d’empresaris en el networking empresarial d’Alzira

0
172
  • Idea organitza esta trobada d’empreses amb l’objectiu de crear sinèrgies col·laboratives
  • La jornada va incloure la ponència de Dani Tomàs sobre el mindfulness i el metavers

 

Més de mig centenar de comerços alzirenys i comarcals es van reunir ahir al migdia a la Casa de la Cultura amb motiu de la novena edició del Networking Empresarial IDEA Alzira. L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA i en col·laboració amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI València), va aconseguir congregar en este esdeveniment a un nodrit grup de xicotets negocis de diferents sectors, com a comerç local, serveis de disseny 3D, legals, finances i hostaleria i logística, entre altres.

Des de la primera edició, celebrada en 2017, quasi 400 empreses de múltiples àmbits han pogut ampliar la seua xarxa de contactes gràcies a este espai. A través d’estes noves relacions, es pretén que els empresaris d’àmbit local i comarcal elaboren diferents sinergies col·laboratives que els ajuden en el seu dia a dia. D’esta manera, el teixit empresarial d’Alzira i la Ribera Alta es coneix més entre si i es creen suports d’interés.

En un món on el comerç del carrer o l’empresa local té una major competència, este tipus de reunions acordades enforteixen el teixit comercial de la zona en compartir experiències pròpies i ajuden a crear una xarxa de contactes de qualitat. A més, els assistents van poder incrementar els seus coneixements a través de la ponència i activitats efectuades al llarg de les tres hores de durada.

El consultor, creador de funnels i negocis automatitzats, Dani Tomás, va ser el primer plat de l’excel·lent menú del Networking Empresarial IDEA Alzira. Amb la seua presència, el públic present a la Casa de la Cultura va descobrir una tècnica de relaxació per a prendre consciència plena en el treball, el mindfulness. Així mateix, Tomás va anar més enllà i va posar en valor altres dos conceptes, com les filiacions o el metavers. Estos dos termes semblen una poc llunyans per a la petita empresa, però a mitjà termini serà una realitat palpable per a elles.

Després d’una pausa i un breu esmorzar organitzat per la ‘Escola de Cuina IDEA’, Isidro Campo i Julio Murillo, del CEEI València, van dinamitzar la part final del Networking Empresarial amb una activitat on els participants van aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes. Amb la coordinació dels ponents, els empresaris copartícips es van anar de la sessió molt satisfets pel profit que havien tret en les activitats plantejades.