Incivisme a La Barraca d’Aigües Vives

0
211

Un veí de La Barraca d’Aigües Vives ha denunciat el fem, matalassos i enderrocs que s’acumulen, habitualment, a 100 metres del nucli urbà, concretament a la prolongació del carrer Baixada de la Solana.

Així lamenta l’existència de «bosses de fem, enderrocs, mobles trencats, desperdicis i rates que conviuen en l’estreta carretera i amb els desbordats contenidors». I afegix «el camí, els camps i els xalets dels voltants estan plens de bosses de fem incontrolades», després de recordar que «porte més d’un any queixant-me a l’Ajuntament».

Per la seua part l’alcaldessa, Vero Almúnia, ho atribuix a «l’incivisme» de les persones i a que estos fets «solen ocòrrer a principis de la Pasqua i ara en juny quan els propietaris tornen a les seues cases de camp i xalets i fan neteja».

El consistori, assegura la primera autoritat local, neteja, periòdicament, els abocadors incontrolats del terme especialment a l’estiu i lamenta que «poques hores després de recollir les bosses de fem i enderrocs, la gent torna a abocar-los al mateix lloc».

La problemàtica dels abocadors incontrolats afectas, segons Almunia, «a tots els alcaldes de la comarca que fem teràpia de grup al respecte durant les reunions que celebrem».