Detingut a Chella la parella d’Amparo la dona assassinada a Alzira

0
2798
Una de les pancartes de la concentració d’este migdia

El detingut, E.J. R. de 48 anys d’edat i parella d’Amparo Montalvá González, la dona de 52 anys assassinada, ha sigut localitzat a Chella, a uns 43 quilòmetres d’Alzira

La Guàrdia Civil de València i Policia local de Chella han detingut aquest divendres al suposat autor de l’homicidi de violència de gènere ocorregut a d’Alzira la setmana passada, segons han informat fonts de la Benemèrita.

El detingut ha sigut localitzat a les 14.05 hores d’aquest divendres en el municipi de Chella, situat a uns 43 quilòmetres d’Alzira, i posteriorment la Guàrdia Civil ha entregat al detingut a la Policia Nacional de València, segons han assenyalat les mateixes fonts.

El detingut és un home de 48 anys d’edat, que treballava en un taller ocupacional d’Idea i és la parella de la dona assassinada, segons han indicat a Efe fonts de la Policia Nacional, que han precisat que les actuacions han sigut declarades secretes.

El cadàver d’Amparo, de 52 anys amb diverses ferides d’arma blanca va ser trobat el passat 8 de juny en una casa de camp junt a la carretera CV-41 entre Alzira i Carcaixent, i des de llavors es buscava a la seua parella, que es trobava en parador desconegut.

Centenars de persones es concentraren la pasada setmana davant l’Ajuntament d’Alzira en senyal de repulsa per la mort violenta de la seua veïna.

EFE/Riberaexpress