Alzira obrirà la piscina d’estiu el 25 de juny

0
113

 Amb l’arribada de l’estiu, la regidoria d’Esports posa en funcionament la piscina descoberta municipal. La instal·lacions obrirà les portes a partir del pròxim 25 de juny. Els horaris seran de dilluns a diumenge d’11 a 19:30 hores i sempre amb la supervisió d’un servici de socorrisme.

 

La piscina compta amb zones de vestuaris totalment equipades, música ambiental, zones d’ombra, zones verdes on prendre el sol, a més d’un ampli equip de professionals disposats a ajudar els usuaris en tot allò que necessiten. Cal recordar que les instal·lacions disposen d’un espai reservat als més menuts, per tal que també tinguen la possibilitat de refrescar-se este estiu.

El preu de l’entrada serà de 3 € per als adults, 1,5 € per als xiquets de 3 a 11 anys, i per als jubilats serà de 2 €. Es podrà pagar a través de la web de l’Ajuntament o bé es podran adquirir a la mateixa piscina descoberta amb pagament per datàfon, no es permetrà l’efectiu.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha manifestat que «Els alzirenys i alzirenyes tenen a la seua disposició les millors instal•lacions en ple centre urbà de la nostra ciutat per tal de refrescar-se i combatre la calor». A més, l’edil ha afegit que «Amb les altes temperatures és necessari oferir este servei municipal per pal·liar els efectes de la calor durant els mesos estivals”.