L’Alcúdia obri al trànsit este dissabte l’Avda de Guadassuar

0
127
El pròxim divendres, 17 de juny, a les 20h
OBERTURA AL TRÀNSIT DE L’AVINGUDA DE GUADASSUAR
L’Ajuntament de l’Alcúdia, la direcció facultativa de l’obra i l’empresa contractista duran a terme la signatura de l’acta de Recepció d’Obres de Millora de la Urbanització de l’Avinguda de Guadassuar, segons el que establix l’article 243 de la llei 9/2017, de 8 de novembre, per la qual s’aprova la Llei de Contractes del Sector Públic.
– 20h: Recorregut visual de les obres, per part d’autoritats, empresa contractista i direcció d’obra i representants de les associacions alcudianes, acompanyats per la banda de música de la Filharmònica Alcudiana.
– Punt d’inici: Començament de l’avinguda de Guadassuar, al punt més pròxim a la rodona del Serrallo.
 20: 15 h: signatura de l’Acta de Recepció de les obres:
 Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia.
 Joaquim Egea i Yolanda Climent, Direcció facultativa.
 Alberto Alberola, Empresa contractista.
– 20:30 h: Obertura de l’avinguda de Guadassuar al trànsit rodat