Alzira renovarà el clavegueram i farà una plataforma única en Mossén Grau

0
134

L’Ajuntament d’Alzira, mitjançant l’empesa Aguas de Valencia renovarà, pròximament, el clavegueram molt deteriorat i farà posteriorment una plataforma única al carrer Mossén Grau, segons ha confirmat l’alcalde Diego Gómez a Riberaexpress.

D’esta forma atendrà la petició realitzada, a primers d’any, per una representació veïnal d’este xicotet i cèntric vial alzireny. Els veïns reclamaren a la primera autoritat local la possibilitat de «reduir l’intens tràfic» i fins i tot de peatonalitzar-lo.

A més reclamaren el mateix tracte que el realitzat pel consistori als carrers de Santa Rita, Blasco i Hort dels Frares, que «disfruten d’una plena integració i disponibilitat dels vianants a l’entorn urbà».

Augas de Valencia ha fet ja les característiques marques, prèvies a les obres, al carrer així com a les confluències de Mossén Grau amb Reis Catòlics i Major Sant Agustí.