Alzira Camina tornarà després de l’estiu

0
67

Finalitza la campanya Alzira Camina fins després de l’estiu. Este matí al Palau Municipal d’Esports ha tingut lloc l’última de les jornades d’activitat d’este programa de la Xarxa Salut amb la col·laboració de les regidories d’Esports i Sanitat i els centres de salut. Cal recordar que estes sessions persegueixen promoure l’activitat física des de l’atenció primària.

 

L’activitat física constitueix un dels principals factors implicats en la millora de la salut. L’evidència científica assenyala que, practicada amb regularitat, associa diversos beneficis per a la salut en totes les persones. Dins d’este programa es realitzen caminades, classes amb monitors i també xerrades formatives.

 

L’edil d’Esports, Fernando Pascual, ha assenyalat que “Esta iniciativa creada en 2019 tindrà continuïtat després de les vacances d’estiu. Des de la regidoria d’Esports ja estem treballant amb els monitors i els tècnics municipals quina serà la programació de les classes dirigides”. Pascual ha afegit: “Vull animar a la gent que ha participat durant este any que ho faça també a la temporada vinent, al mateix temps que conviden als seus amics i familiars a gaudir d’un temps de fer esport i de seguir les pautes saludables que comporten la pràctica regular de l’activitat física.