E. Casassús (Compromís):»Agraïsc el suport en públic i en privat de Paco Salom»

0
478

El cantant i hosteler, Enric Casassús, sustituirà a Paco Salom al capdavant de la candidatura de Compromís a l’alcaldia de Carcaixent de les pròximes eleccions municipals. Així ho va refrendar anit l’assemblea local de la formació valencianista després que Cassassús donara el pas davant la decissió de Salom de culminar en 2023, dos legislatures al front del consistori carcaixentí.

«El que més m’ha contentat ha sigut el suport total tant en privat com en públic que m’ha donat Paco Salom i aixó em dona molta tranquilitat», així s’ha manifestat el nou aspirant de Compromís a Riberaexpress en la primera entrevista que ha concedit.

El cantant carcaixentí recorda que arribà a la política arran la seua implicació en la defensa dels afectats per la pantanada de Tous. S’afilià poc després a l’aleshores Unitat del Poble Valencià que en 1984 es presentava a nivell local en el Café de la Plaça que ell regentava.

Vocació i implicació

«Soc militant del Bloc i de Compromís des de sempre, he participat en totes les campanyes electorals, a ningú li pot estranyar la meua vocació política-social i la meua implicació donat que mai he anat de perfil», ha comentat a este mitjà de comunicació.

De fet va ser regidor de Cultura, Joventut i Festes en el periode 1.987-91 amb els alcaldes Vicent Pla i Pepe Noguera. Després va estar al voltant de 23 anys residint «a un barri de Carcaixent com és València)» i en 2020 tornà al Bressol de la Taronja regentant La Taverna d’Enric al passeig carcaixentí. I assegura haver-se «reintegrat al poble i a la política local d’una manera natural, al temps que insistix «en la excel.lent relació personal que he tingut sempre amb Salom des de els inicis de la UPV».

Sumar i unir a la gent

Amb «idees noves» i «una visió personal» ha assolit el compromís avalat pel col.lectiu local «per a encapçalar i coordinar un projecte que sincerament crec que Carcaixent necessita». La seua primera missió serà la «sumar i unir a la gent per combatre la fatiga que suposa una gestió complicada amb la pandèmia pel mig». I per aixó aportarà «totes les meues ganes i una gran il.lusió».

Enric Casassús es considera «una persona privilegiada, molt gratificada i reconeguda i ara la meua obsessió és tornar a la societat totes aquelles coses que m’ha donat«.

Als seus 64 anys acaba de publicar un disc homenatge al cantautor d’Alcoi, Ovidi Montllor «25 anys de vacances (Enric Casassús canta a Ovidi Montllor)», dos anys després les previsions inicials per culpa del coronavirus.

El reconegut cantant i hosteler carcaixentí, ha arrancat una setmana històrica per a ell; amb un disc davall el braç i amb una candidatura a l’alcaldia del seu poble de sempre, Carcaixent.

Riberaexpress