El capità José Carlos es retira dos dècades i 300 partits després

0
316

El fins ara capità del Family Cash Alzira Futbol Sala, José Carlos Iñigo Martínez, compareixerà el pròxim dissabte 18 de juny, a partir de les 11 hores, en el Palau d’Esports, en un acte de comiat, on posarà fi a la seua carrera com a jugador.

Iñigo, nascut l’any 1988, es va criar a la pedrera del club. Fa quasi dos dècades, en 2004, va debutar amb el primer equip de l’Alzira FS, aleshores en Nacional A. Ha passat pel Levante Dominicos, el Playas de Castellón, a més jugà en Birmingham, l’Olleria i, finalment, tornà a casa.

En Alzira ha estat campió de Tercera Divisió, de 2a B i, a més a més, ha gaudit de 3 temporades històriques en la 2a Divisió. Fins i tot, en el penúltim encontre de la 20-21 va complir els 300 partits amb l’Alzira FS.