Alzira disposarà este estiu d’un helicòpter permanent per previsió forestal

0
988
Voluntaris vigilant les muntanyes d’Alzira

Alzira gaudirà este estiu d’un helicòpter permanent a l’heliport de Tulell gràcies a la col.laboració del servici d’Emergències de la Generalitat per tal de «poder intervindre més ràpida i eficaçment davant un possible incendi forestal» segons ha revetlat a Riberaexpress l’alcalde Diego Gómez.

Els tècnics de Medi Ambient han destacat que amb este helicòpter «hi haurà una major capacitat de reacció perquè el terme estiga cobert ràpidament davant qualsevol contingència».

La capital de la comarca es troba preparant ja el voluntariat que farà tasques de vigilància en les muntanyes alzirenyes especialment al paratge natural municipal Murta-Casella. I és que les previsions anuncien un estiu més caloròs que el de l’any passat, de fet a principis de la pròxima setmana es registraran unes màximes de fins 45º a la Ribera Alta.

Les abundants pluges dels inicis de la primavera suposarà «un problema» per a l’estiu donat que «hi ha una major vegetació, més biomasa i per tant més combustible per a cremar-se i serà més perillós cas de produir-se un incendi forestal», apunten des de Medi Ambient.